Kad se s 14 godina upustila u pustolovinu zvanu bodybuilding, glavna akterica ove priče vjerojatno nije ni sanjala da će jednog dana biti najmišićavija žena na svijetu. Ruskinja Natalia zbog svog se izgleda često susreće s osudama i izrugivanjem, no ona je svojim tijelom jako zadovoljna


Ovoj dami tek su 23 godine, a već važi za jednu od najjačih žena svijeta. Ruskinja Natalija je oborila nekoliko svjetskih rekorda u dizanju tegova, vlasnica je brojnih zlatnih medalja, ali i titule najmišićavije žene na svijetu.


Dizanjem tegova počela je da se bavi s nepunih 14 godina. Tad je bila teška tek 40 kilograma. Deset godina poslije – teška je 92 kilograma, a visoka tek 168 cm. Hvali se i obimom ruku od 45, i nogu od 72 centimetra.


U vazduh bez problema diže tri prosječna muškarca, odnosno 240 kilograma. Nigdje ne prolazi neprimijećeno.


"Svi me gledaju. Lakše je vjerovatno neprimjetno proći vanzemaljcima nego meni. Navikla sam na to. Često ljudi reaguju pozitivno na ulici, žele da se fotografišu”, kaže Natalija Trukina.

Njen izgled podijelio je svijet. Jedni joj se dive, drugi se zgrožavaju nad muškim tijelom ove mlade žene.

Zanimljivo, uživo je niko ne vrijeđa. Zato na internetu sve junak do junaka. Toga joj je već dosta.


“Možda odem negdje u inostranstvo, još ćemo vidjeti”, prokomentarisala je Natalija.

Ovo tijelo ipak nije naraslo samo od vježbanja. Natalia priznaje da rado ubrizga i pokoji steroid, a ni hormoni rasta joj nijesu strani. Dok je drugi vrijeđaju, ona uživa.











Post a Comment




 
Top